GELECEĞİ KODLAYAN ÇOCUKLAR

Gelişim özelliklerini dikkate alarak 3-6 yaş çocuklarının zihinsel gelişim, problem çözme, planlanma, durumlar arası ilişki kurma ve yeni fikirler üretme gibi konularda daha hızlı ilerledikleri görülmektedir. Çocukların kod yazmasını sağlayarak, zihinsel becerilerini güçlendirmesini sağlayabilir, hayatlarında önemli farklar yaratmasına yardımcı olabilirsiniz.Hedef kitlemiz 3-6 yaştır.Projemizde temel kodlama etkinliklerinin yanı sıra code.org destekli etkinlikler,makey makey,kodlama robotu ve code a-pillar,code karts uygulamalarında etkinliklere yer verilecektir.Bu uygulamalar ve etkinliklerle çocuklarımız yaparak yaşayarak temel kodlama becerilerini kazanmış olacaklardır.

Projemiz Ocak ayında başlayıp ve Nisan ayında bitecektir .Projemizin yürütücülüğünü okulumuz öğretmeni SULTAN HALDIZ ve ŞEHİT EMRE MÜCAHİT TOPAL İLKOKULU Anasınıfı Öğretmeni HÜLYA ÖZSAN  beraber yapmaktadırlar.Projemizin ortakları arasında okulumuz ŞOFÖRLER VE OTOMOBİLCİLER ODASI ANAOKULU öğretmenleri  :AYŞE YURDAKUL,AYSUN BALCILAR ve BETÜL ÇERTMEK TEKİN, ŞEHİT EMRE MÜCAİT TOPAL İLKOKULU Anasınıfı Öğretmeni SULTAN GÜRKAYA ,İMADETTİN LEVENT İLKOKULU Anasınıfı Öğretmeni Nida UYAN ,ÇİĞLİ EGEKENT ANAOKULU öğretmeni SEMA EREN AĞIRMAN  ,AHMET COŞKUN BULUT ORTAOKULU/ANTALYA Anasınıfı Öğretmen FÜSUN EZİCİ ile MEHMET HİKMET AYBERK İLKOKULU/ANKARA Anasınıfı Öğretmeni  EMİNE  İŞLER yapmaktadır.

06.04.2022 432

06-04-202206-04-202206-04-202206-04-202206-04-202206-04-202206-04-202206-04-2022

Kaynak: ADANA / ÇUKUROVA Şoför ve Otomobilciler Odası Anaokulu