EĞİTİM ÖĞRETİM YILI MESAJI

Kıymetli Öğretmenlerim ve mesai arkadaşlarım

Sevgili Öğrencilerim

Değerli Velilerim

2022-2023 Eğitim Öğretim Yılının başlamasının heyecanı ve mutluluğu içerisindeyiz.Yenilen okulumuzun tek eksiği çocuk cıvıltıları ve neşesiydi o da bugün tamamlandı.Yaz tatili boyunca dinlenen ve hazırlanan öğrencilerimizi heyecan ile bekledik.Kavuşmanın getirdiği mutluluğun gölgesinde yeni eğitim öğretim yılının kadromuza,öğrencilerimize,velilerimize,okulumuza ve ülkemize hayırlı olmasını temenni ederim.BAŞARILI ve MUTLU BİR YIL DİLERİM.

Cemal TEMEL

10.09.2022 134